Tanken, denken, doen!

De transformerende kracht van Jezus in de levens van zijn discipelen zat hem niet alleen in de mooie woorden die hij mocht doorgeven, maar zeer zeker ook in het samen optrekken met elkaar. Tijdens ManArise 2013 hebben we weer gemerkt dat niets motiverender is dan samen als mannen op te trekken en je te laten bemoedigen door elkaar.

Pitstop betekent opladen, onderhoud, aanvullen. Tijdens het event zijn handvatten gegeven door mannen aan mannen in gebieden die in het leven van (zeker) mannen belangrijk zijn: gezin, relaties, werk en inkomen, rentmeesterschap, geestelijke groei. Naast de plenaire onderwijs van Matheus van der Steen en Anthon van der Laak, hebben we diverse workshops gehad.

Een aantal getuigenissen:
Dit ManArise weekend heb ik echt een ontmoeting gehad met Jezus. Na de workshop van Mattheus heb ik gehuild om alles wat ik heb moeten doen en heb gelachen omdat hij mij zo lief heeft en accepteert om wie ik ben. Ik heb denk ik wel 45 min op de grond gelegen en ik voelde me hierna zo rustig en relax. Mijn doen is niet meer gedreven vanuit het moeten, maar omdat ik Zijn liefde wil uitdelen. Deze week heb ik mijn voorganger zelfs een boeket laten bezorgen! En ik ga heel anders met mensen om. ik wil alleen maar van mensen houden, ik barst van de liefde! – Justin

Voor mij is duidelijk dat de atmosfeer en het mannelijk samenzijn mij de ruimte heeft gegeven om mij geestelijk open te stellen en te gehoorzamen aan de vraag en met de werking van de Heilige Geest mee te gaan in wat er gebeurt. Ook in onze gemeente werd op zondag opgemerkt dat we met 14 mannen bij ManArise zijn geweest. Gaaf! – Marko

Het was voor mij misschien wel de zesde keer dat ik ben geweest en het was erg goed. Via jullie weekend heb ik jullie leren kennen als mensen die je kunt vertrouwen. Anthon’s inbreng is elk jaar sterk en helpt om wat er allemaal gebeurt te plaatsen en in een juist kader te krijgen. Zoals ook afgelopen weekend met Mattheus. Voor sommige mannen moet het heel goed zijn geweest om Anthon te horen uitleggen over Mattheus en hoe de Heer hem gebruikt. De focus wordt op Jezus en zijn eer gelegd en dat is het enige wat telt. Ik hoop dat jullie doorgaan met deze weekenden. – Frans

Wat is het bijzonder om met een kleine actie voor grote impact te kunnen zorgen in de levens van velen! En we gaan door! We zien uit naar wat nog meer gaat gebeuren het komend jaar. Man, sta op! Als elke man in Nederland dit zou doen; opstaan voor God, in zijn gezin, op zijn werk, school, waar dan ook. Wauw!

Heb jij een getuigenis?

LAAT HET ONS WETEN!

Wij geloven in impact. Dat is wat ons drijft, waarvoor wij deze conferentie organiseren. Wij geloven dat jouw getuigenis gehoord mag worden! Het bouwt ons op en het zet wat vrij in de levens van hen die het horen!

DEEL JE GETUIGENIS