Aanmelden event

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor ManArise.

Selecteer een accomodatie

Heb je een groepsnummer?

ManArise mannenconferentie

27 - 28 November 2020 | Ambt Delden
Kroeze Danne, Kappelhofsweg 14

Veelgestelde vragen

God daagde ons jaren geleden uit om de conferentie op collecte basis te houden. Voor ons betekent dat; vertrouwen. Vertrouwen dat God wonderbaarlijk voorziet (schatten uit de hemel), maar ook erop vertrouwen dat God de harten van mannen raakt en zij mee investeren in ManArise.

De kosten per deelnemers zijn ongeveer € 75,00. Voor sommige is dit bedrag al een hele investering en reden om niet te komen. Een ander kan daarentegen wel meer investeren. We willen dat de conferentie voor een ieder toegankelijk blijft en wandelen in gehoorzaamheid aan Gods uitdaging.

Wij geloven in de zegen die voortvloeit uit vrijgevigheid en dagen je uit je hart hierin te onderzoeken en hier voor de conferentie over na te denken en te bidden. Spreuken 11:24 zegt: Wie vrijgevig is, wordt almaar rijker, wie gierig is, wordt arm. Er schuilt een enorme zegen in geven (en niet alleen aan ManArise).

Een aanmelding kan op twee manieren gedaan worden: met overnachting (in een chalet of kamer) en als daggast. In beide gevallen zijn de maaltijden inclusief. Een daggast onderscheidt zich ten opzichte van een overnachting, dat je ZELF de overnachting regelt.

Wel zo duidelijk; de maaltijden zijn alleen op de zaterdag. Vrijdagavond kun je bij aankomst een broodje hamburger en soep kopen bij de Kroeze Danne en is na dienst de bar/snack van de Kroeze Danne geopend. Dit moet je wel zelf (contant) betalen.

Om te beginnen: gaaf! Op zich werkt dit vrij simpel. Als jij de eerste bent van je groep die zich aanmeld, dan vermeld je geen groepsnummer in het aanmeldformulier. Je krijgt per email je bevestiging en daarop staat je boekingsnummer. Dit is dan het groepsnummer voor nieuwe aanmeldingen. En ja; je moet voor elke deelnemer het formulier invullen.

Wil je deelnemen aan een bestaande groep; vraag het nummer op. Heb je deze niet; vermeld dan in de opmerkingen een persoon die je kent uit de groep en dat je hierbij ingedeeld wilt worden. Regelen wij dit.

Nog een ding goed om te weten: groepsleiders krijgen uiteindelijk de officiele bevestigingsmail voor het event. Dus de informatie van je aanmelding gaat uiteindelijk via hen.

Die ligt ongeveer rond de 12 jaar. Wij hanteren alleen het belangrijkste criteria hierin: Vaders zijn verantwoordelijk voor het beoordelen of hun zonen hier aan toe zijn. Bedenk of ze zich thuis voelen in een mannenomgeving waarin ook pittige thema's behandeld worden.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Wij waarderen je privacy. Geen van de gegevens op de site worden gedeeld met derden.

Onderdeel van Kingdom Ministries

ManArise
Evenementen
Netwerk

Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.