Verslag van Bertwin Malenstein op ManArise 2015

Wat is er weer veel om te beleven en ervaren en dat terwijl ik net terug ben van een weekend van ManArise. Als je het over het beleven en ervaren hebt dan was dit wel raak.

6 diensten binnen 32 uur, daarbij 6 uur slaap, ontbijten, lunchen, koffie, biertjes en totaal een retourbusrit van 5 uur. En dit samen met 40+ man van de EGHW mogen beleven. Op ManArise waren ruim 600 man aanwezig welke hierheen waren gekomen met vele diverse verwachtingen. Genezing heeft er plaats gevonden en de tank is gevuld, maar wat is het heerlijk om op deze manier bij te tanken, keuzes zijn gemaakt!

Karim, Anthon en Jaap weten ons zo te inspireren met de woorden die zij mogen brengen. Soms klinkt het zo simpel; Sta op en ga... (naar de vader) en je leven komt in beweging. Stap en en probeer niet te vallen. Maar als je valt; sta op, iedere keer weer! Maar sta ook op voor je vrienden, je broers, je zussen, je vader en je moeder, je eigen vrouw en kinderen en ga zo maar door. Wanneer ze zelf niet kunnen opstaan laat ons ze dan helpen om op te staan, maar wanneer je gevallen bent laat je dan ook helpen. Laat voor je bidden! Eng? Jazeker is dit eng! Want je leven kan door een gebed ingrijpend veranderen! Wil je geen verandering, blijf dan zitten maar zeur dan niet dat er niets gebeurd, dat niets helpt, dat er geen oplossingen komen en niemand je helpt. Wil jij kiezen om op te staan en je leven in beweging te brengen laat dan voor je bidden, dan willen wij voor je bidden!

Denk je dat nu dat dit bij jou niet gaat gebeuren of dat het niet kan? Of geloof je er niet in? Dan is mijn vraag... Wat heb je te verliezen? Met kiezen voor niets garandeer ik je dat je niets krijgt, maak je een keuze om voor je te laten bidden dan kan je nog weleens verrast worden.

December is meer de maand van keuzes maken dan ooit. Wel of niet een gedicht. Wel of niet naar mijn (schoon)ouders met kerst, kerstbrunch of kerstlunch. Oliebollen of appelflappen. Wel of geen vuurwerk. Gaan we vroegboeken voor de zomervakantie (krijgen we € 50,00 korting).

Maak voor jezelf ook de keuze, wil ik door zoals nu of ga ik voor een nieuwe start? Kijk dan eens om je heen, want in december zijn er veel kerken open, prachtige diensten en de plek om voor je te laten bidden. Dat is misschien wel het mooiste cadeau, de mooiste belevenis welke je kan krijgen in deze maand.

Allen een superfijne decembermaand toegewenst!
Geschreven en ingestuurd door Bertwin Malenstein

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Wij waarderen je privacy. Geen van de gegevens op de site worden gedeeld met derden.

Onderdeel van Kingdom Ministries

ManArise
Evenementen
Netwerk

Copyright © 2019. Alle rechten voorbehouden.