ManArise 2014; Man, sta op!

God zoekt mannen die elke dag een bewuste keus maken om het goede te doen, te willen leven, te werken aan zichzelf en relaties. Ongeacht de omstandigheden, hoe hopeloos deze soms ook zijn. Tijdens de afgelopen ManArise ontmoette meer dan 500 mannen elkaar. Mannen voor wie opgeven geen optie was. Mannen zoals jij en ik.

Wat hebben we genoten van het onderwijs, de getuigenissen, de fellowship, de worship en het zijn in Gods tegenwoordigheid. Anthon van der Laak en Jaap Dieleman hebben pakkend en praktisch onderwijs gegeven. Heerlijk gehuld in een jas van humor maar tegelijkertijd ook ernst. God, wat bent U groot!

Wil je het onderwijs nog horen van de afgelopen conferentie? Stuur dan een email naar info@manarise.nl en we sturen deze zo spoedig mogelijk toe. De kosten zijn € 20,- incl. USB band en portokosten.

Jaap Dieleman deelde op de laatste avond onderwijs over "Ben jij de man die God gebruiken kan?". Daarbij werden een aantal punten genoemd in zijn onderwijs. Deze kun je hier downloaden en op je gemak verder bestuderen.

Zien weer uit naar de conferentie van 2015! Geef je snel op, wees er weer bij!

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Wij waarderen je privacy. Geen van de gegevens op de site worden gedeeld met derden.

Onderdeel van Kingdom Ministries

ManArise
Evenementen
Netwerk

Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.