Gods stem verstaan

Ik wil jullie de zegening, bevestiging en bemoediging die ik ontvangen heb tijdens de ManArise mannenconferentie 2011 niet onthouden! In de laatste dienst werden we uitgenodigd om koningen te benoemen en uit te leveren. Ook werden we aangemoedigd om er bij Jezus en de Geest op aan te dringen ons niet te laten gaan, tenzij Hij ons zegende... Dus greep ik aanbiddend in de lucht, de vuisten gebald.

Ondanks het tumult hoorde ik toch zachtjes: "Zoon, Ik heb je trouw en oprechtheid gezien. Je zal een herder voor Mijn volk zijn, trooster." Daar was ik zo blij mee, dat ik vol overgave ben gaan dansen en springen om mijn blijdschap, dankbaarheid en aanbidding te tonen. Terwijl ik dat deed, veranderde de Heer de boodschap enigszins: "Zoon, Ik heb je trouw en oprechtheid gezien. Je BENT een herder voor Mijn volk, trooster."

Ik geloof en ervaarde echt dat God ook duidelijk wilde maken dat het Zijn wens is dat AL zijn schapen ZELF Zijn stem leren verstaan.
Alexander Verhulst

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Wij waarderen je privacy. Geen van de gegevens op de site worden gedeeld met derden.

Onderdeel van Kingdom Ministries

ManArise
Evenementen
Netwerk

Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.