600 Men of Honor

Alweer een week verder denken we als team terug aan het event van 2015. Eigenlijk is het meer; een week later en we denken dagelijks als team aan ManArise. Dat kan eigenlijk ook bijna niet anders; wat een enthousiaste mannen mailen, tweeten en Facebook-en ons!

Getuigenissen van veranderingen die plaatsvinden, mannen die ontzettend gave dingen meemaken wanneer ze de meegenomen stickers opplakken op iemand en daarbij getuige van EER. Vaders die hun kinderen eren, mannen hun vrouwen. Leiders worden geëerd in dienst. Zo gaaf!

We hebben een artikel al gepubliceerd van een man die ons dit meteen toestuurde na de conferentie. We kregen ook twee verslagen terug van mannen die echt een ontmoeting mochten hebben met Jezus tijdens de diensten. Een proces van herstel voor deze mannen is gestart!

Wat voor ons ook heel bijzonder moment was dit jaar, was het eren van Anthon. Al 25 jaar organiseert hij mannenconferenties. Een pionier op dit gebied, trouw in al die jaren. Een ontroerend moment, wat mooi afgesloten werd met een kunstwerk, slagroom taart voor iedere man en daarna 's avonds een geweldig feest!

Zo dankbaar zijn wij als team wat God doet. Geeft ons weer moed en kracht om door te gaan! Om uitdagingen aan te blijven gaan, te zoeken naar hetgeen God heeft voor de mannen en uit te zien naar wat Hij doet in deze levens van de mannen (en ons)!

Volgend jaar gaan we weer heerlijk genieten. Opgeven kan nu alweer, thema volgt binnenkort. Wacht niet te lang met opgeven als je er bij wilt zijn; maximale overnachters hebben we bereikt dit jaar; 510. Dus verzeker jezelf van een plek en geef je nu op!

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Wij waarderen je privacy. Geen van de gegevens op de site worden gedeeld met derden.

Onderdeel van Kingdom Ministries

ManArise
Evenementen
Netwerk

Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.